Verwarmen

Verwarmen is een belangrijk onderdeel in uw woning.
Bij installatiebedrijf van Burk kunt u tevens terecht voor:

Cv-ketel

Een cv-ketel zorgt voor verwarming en warm water en is daarmee het hart van een behaaglijk huis. Met goed onderhoud zorgt u dat uw cv-ketel langer meegaat en energiezuinig blijft werken. Zelfs een goed onderhouden ketel is na jaren trouwe dienst een keer aan vervanging toe. Installatiebedrijf van Burk geeft u graag advies over de beste cv-ketel voor uw woning.
Wij bieden alle kwaliteitsmerken ketels aan en u kunt er gelijk een (slimme) thermostaat bij kiezen.

Thermostaten

Comfortabel wonen met een geavanceerde thermostaat tegen minimale stookkosten. Een moderne klok- en kamerthermostaat is bij uitstek geschikt om optimale temperatuur wensen te realiseren. Door middel van uitgekiende meet- en regeltechnieken op basis van de beste elektronische componenten is een thermostaat in staat een optimale comfortsituatie te creëren tegen minimale stookkosten.

Of het nu gaat om efficiënte en energiezuinige verwarming met zoneregeling of recht toe recht aan aan/uit schakeling, moderne thermostaatregeling zorgt voor precieze aansturing van de ketel en/of te verwarmen zone.

Radiatoren

Installatiebedrijf van Burk kan u adviseren in de zeer ruime keuze met betrekking tot radiatoren. Een goede radiator, met hoog vermogen, efficiënte werking en een mooi design, is de standaard voor iedere ruimte in uw huis.

Vloerverwarming

Vloerverwarming verwarmt uw vloer gelijkmatig door middel van warmtestraling. Door de gelijkmatige verdeling is er bijna geen sprake van temperatuurverschillen in de kamer. De vloerverwarming kun je centraal bedienen met een thermostaat. Het is zelfs mogelijk om de centrale verwarming compleet te vervangen, mits het stralingsoppervlak groot genoeg is. De warmteafgifte is echter wel afhankelijk van factoren zoals de temperatuur van de vloer, het type vloer en de dikte van de vloer. Laat u vrijblijvend informeren door installatiebedrijf van Burk omtrent de mogelijkheden.

Infrarood panelen

Infrarood (IR) panelen worden ook wel warmtepanelen genoemd. De panelen verwarmen op een manier die vergelijkbaar is met die van zonlicht. Infraroodpanelen stralen echter alleen infrarood uit en geen schadelijke UV-straling. Als het paneel aanstaat voelt het zeer vergelijkbaar met zonlicht aan. De panelen verwarmen niet de lucht, zoals radiatoren, maar geven een straling af die warmte afgeeft zodra er een object mee in aanraking komt. Dat is efficiënt en zorgt voor minder lucht- en stofcirculatie in huis.
Als gespecialiseerd installatiebedrijf kunnen wij u van informatie voorzien, neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactpersoon
Mark van Burk

Telefoonnummer
0345 – 508175

E-mailadres
info@installatiebedrijfvanburk.nl